Nova godina 2015: Gdje za doček Nove godine?

Nova godina 2015: Gdje za doček Nove godine?

Studeni se polako, ali sigurno približava  svome kraju te  nas u ovom trenutku tek nešto više od mjesec dana dijeli od dočeka Nove godine.

U pripremi su novogodišnje ponude restorana, kafića i klubova s organiziranim dočecima, agencija sa putovanjima i tako redom, sve u crvenim, srebrnim i zlatnim tonovima s kojom pahuljom snijega u izlogu ili na plakatu. Štandovi s kuhanim vinom, kobasicama, ukrasi na trgovima i ulicama neizostavan su dio novogodišnje atmosfere, kako bi blagdansko vrijeme proteklo u veselom i opuštenom ozračju.

Tradicionalno se organiziraju domjenci, pred novogodišnja slavlja, besplatni koncerti i programi za djecu. Jednostavno kao da vrijeme stane i sve na neki način pada u drugi plan kako bi se mogli u potpunosti posvetiti dočeku nadolazeće Nove godine.

Nakon obiteljskih okupljanja i  Božića u krugu najbližih, doček Nove godine jednostavno kao da poziva na otkačeniji i luđi provod, te podvlači crtu, zatvara jednu stranicu i okreće potpuno novu. Tu možda i leži sva draž ovog blagdana, jer svaki početak donosi nešto novo, neizvjesno i zanimljivo. Ovisno o osobnim afinitetima izabrati ćemo jedan od načina slavlja.

 

DOČEK NOVE GODINE KOD KUĆE

Nova godina 2015 kod kućeNaizgled jednostavan i komotan oblik slavlja, doček Nove godine kod kuće pruža brojne mogućnosti. Organizacija i mašta ovdje najviše dolaze do izražaja. Smislite zanimljivu večeru, opustite se, izvadite pictionary, odigrajte pantomimu, napravite tematsku večer… Ako ste dobro raspoloženi zabava neće izostati. Prednost je svakako da se uvijek možete  uputiti na trg ili u klub kako bi nastavili slavlje na nekom organiziranom novogodišnjem dočeku.

 

 

DOČEK NOVE GODINE NA TRGU

nova godina 2015 trgoviOrganizirani doček Nove godine na trgu događaj je koji se tradicionalno održava u svim gradovima. Centar postaje pozornica i započinje slavlje na koje su svi pozvani. U koliko Vam se neda razmišljati unaprijed gdje ćete proslaviti novu godinu, ovo je možda i najbolja opcija. Poslušat ćete koncert za zagrijavanje i sigurno sresti brojne poznate ljude. U koliko budete željeli nastaviti provod protegnite noge do prvog kluba ili kafića.

Pogledajte kompletnu novogodišnju ponudu 2015 trgova i ostalih dočeka na otvorenom!

 

DOČEK NOVE GODINE U KLUBU

nova godina 2015 kluboviDoček Nove godine u klubu jedan je od najčešćih oblika novogodišnjeg slavlja. Ponuda je uvijek raznovrsna od tematskih partya, clubbinga, rock, pop, disco i inih varijanti. Za svakog se nađe po nešto. U svakom slučaju ako je program nekog od klubova baš ono što tražite ili ste saznali da gostuje Vaš omiljeni band ili dj, a sve je organizirano, u ponudi je nova godina koju ćete prepričavati mjesecima. Pogledajte kompletnu novogodišnju ponudu 2015 klubova, partija, diskoteka i disco barova u Hrvatskoj!

 

NOVOGODIŠNJE PUTOVANJE

nova godina 2015Željni ste promjene?! Novogodišnje putovanje je pravi izbor za Vas! Nebitno je da li ste se odlučili za romantični doček Nove godine ili ste željni provoda u nekoj od europskih metropola zasigurno ćete novu godinu provesti u zanimljivom i novom okruženju. Organizirati se možete sami ili prepustiti jednoj od agencija da odradi sve za Vas kako bi se u potpunosti mogli prepustiti užitku. Od nove godine se na neki način i očekuje da bude uzbudljiva i zanimljiva, a to ćete najlakše doživjeti na mjestu na kojem još niste bili.

Pogledajte cjelokupnu novogodišnju ponudu 2015 putovanja u Hrvatskoj i inozemstvu!

Na kraju, što god odlučili, najbitnije je da se dobro provedete, jer sve ostalo je manje bitno.

Želimo Vam nezaboravan doček Nove 2015. godine! :D

Novagodina.hr

Zatvori komentare

Komentari zatvoreni.