Doček Nove godine 2014 u Puli uz Jinxe, The Night Express i Seasplash Platformu

Doček Nove godine 2014 Pula

U sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” koja započinje već prvim danima mjeseca prosinca u Puli, održat će se pregršt koncerata, izložbi, predstava i gastro evenata.

Kao i obično sam Doček Nove 2014. godine u Puli održat će se na tri lokacije: Trg Forum, Portarata i Karolina, a na svakoj bit će upriličen prigodni novogodišnji program iz kojeg izdvajamo:

 

Doček Nove godine 2014 Pula – Trg Forum

  • The Night Express band
  • Jinx
  • Spektakularan vatromet

 

Doček Nove godine 2014 Pula – Portarata

Manifestacija Rocktarata započeti će već 18. prosinca, a u sklopu iste nastupiti će sljedeći bandovi i glazbenici: Psihomodopop, Dogma, Neno Belan & Fiumens, Zabranjeno Pušenje, Franko Krajcar & Invidia te mnogi drugi.

Za sam doček Nove 2014. godine, na Portarati će nastupiti domaći Rock Caffe bend.

 

Doček Nove godine 2014 Pula – Karolina

Osim na dvije uobičajene pulske lokacije: Forum i Portarata, ove će godine za mlađe generacije biti upriličen i doček Nove godine 2014. na Karolini uz prigodan program Seasplash Platforme.

doček nove godine 2014 pulaSeasplash Platforma pobrinuti će se za odličnu zabavu koja će započeti već 28. prosinca na Karolini i trajati se do samoga dočeka Nove 2014. godine, 31. prosinca. Najavljeni su sljedeći nastupi: Showcase Seasplash, Outlook, koncerti uživo, Skate Contest i breakdance te stage-ovi: Dimensions, Seasplash, Fututre i Monteparadiso.

Već spomenuti skup manifestacija “Prosinac u Puli”, koji započinje prvih dana prosinca i traje sve do samoga dočeka Nove 2014. godine u Puli obuhvaća sljedeće manifestacije i evente:

2.12. Otvaranje klizališta na Rivi

5.12. Otvaranje Sajma knjige u Istri

6.12. Doček Sv. Nikole na Rivi i Portarati

16.12. Doček Betlehemskog svjetla na Forumu

21.12. Doček Djeda Mraza na Tržnici

24.12. Božična gradelada na Portarati

27.12. Prosinac u padeli na Portarati

31.12. prosinac u padeli na Portarati

Svemu tome treba pridodati da će se u Gradskoj knjižnici (dječji odjel) u razdoblju od 4. do 28. prosinca održavati radionice za izradu božićnih ukrasa, te čitat će se bajke te organizirati igraonice.

U Kinu Valli od 1. do 28. prosinca prikazivati će se matineje, kao i svake godine voziti će veseli autobus udruge Birikina i Pulaprometa.

doček nove godine 2014 pula

Zatvori komentare

Komentari zatvoreni.