Spa & Sport Resort Sveti Martin

Ovdje ste Naslovnica  > Hoteli & Spa >  Spa & Sport Resort Sveti Martin
Poruka uspješno poslana
Ispuni sva polja

Spa & Sport Resort Sveti Martin

Doček nove godine je zabava koja se pomno planira i više mjeseci unaprijed, a kako bi vam osigurali nevjerojatan doček i odmor, Spa & Sport Resort Sveti Martin u Međimurju organizirao je do sad nikad viđeni doček na čak 5 lokacija diljem Resorta.

Cijeli kompleks Resorta sastoji se od Hotela Golfer***, Apartmanskog naselja Regina i termalnog kupališta, a sami doček Nove godine biti će organiziran na 5 lokacija i to u Restoranu Mira, kongresnoj dvorani Mura, Restoranu Vučkovec, Pubu i naravno, na zatvorenim bazenima – s već tradicionalnim dress code-om, kupaćem kostimu!

Doček Nove godine 2015

Doček Nove godine 2015 je u pripremi! Više informacija uskoro!


Kontakt informacije

Adresa:
Grkaveščak bb, 40 313 Sveti Martin na Muri
GPS:
46.49502438373738, 16.348600387573242
Tel./Fax:
00385 (0) 40 371 111
info@spa-sport.hr
Web:
http://www.spa-sport.hr

Radno vrijeme

Ponedjeljak:
0-24h
Utorak:
0-24h
Srijeda:
0-24h
Četvrtak:
0-24h
Petak:
0-24h
Subota:
0-24h
Nedjelja:
0-24h

Moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji odmor, wellness i poslovna putovanja. Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja. U Hotelu vas osim smještajne ponude očekuje i svijetli hotelski lobby s recepcijom i Piano barom sa međimurskim desertnim specijalitetima, Lounge bar za predah u kojem preporučamo da probate naš club sandwich, panoramski liftovi, vrhunski buffet restoran Mira, a la carte restoran Martin sa sezonskim specijalitetima, nagrađivani wellness centar koji se prostire na 1800 m2, besplatno parkiralište, garaža uz doplatu, veseli dječji vrtić – igraonica, neograničeno korištenje hotelskog bazena i ostalih bazena Resorta, 3 sata detox programa u Svijetu sauna dnevno, te dnevno korištenje fitness teretane. Svi gosti Hotela ostvaruju popust na golf, wellness i sportske terene, te na a la carte restorane.
top

Ocijeni doček

Cijena
Lokacija
Osoblje
Usluga
Hrana

Komentari zatvoreni.